E.g., 2019-09-19
E.g., 2019-09-19

DRAGAN ŠUKOVIĆ

07.07.2016. – 07.07.2019.
-

Mnogo lijepih trenutaka si podijelio sa nama koje nikada nećemo zaboraviti.

Kćerka Mira, zet Danilo, unuk Miloš i unuka Maša Milović

Pošaljite POSLJEDNJI POZDRAV

Vezane čitulje

Tri su godine od kada nas je iznenada napustio naš voljeni    
Pomeni

DRAGAN MARJANOV ŠUKOVIĆ

-
Dani, mjeseci i godine prolaze, a mi nikako da se pomirimo da si nas zauvijek napustio. Bio si čvrst oslonac naše porodice. Ništa nije kao prije. Bilo nam je mnogo lakše zajedno. Mislili smo da ćemo još srećno uživati sa tobom. Sudbina je ipak bila jača od naših želja, ne dozvolivši nam da se zajedno radujemo uspjehu naše djece. Dok budemo živi, uvijek ćeš nam nedostajati. Zauvijek tvoji: supruga Veselinka, sinovi Miloš i Milan, kćerke Mira i Milena, snaha Olja,unučad Miljana, Milica, Miloš i Maša.
12. april 2019. godine  
Pomeni

DRAGAN ŠUKOVIĆ

1939 - 2016
  Sjećanje na Tvoj rođendan. Ostaćeš vječno u našim srcima. TVOJI NAJMILIJI
   
Pomeni

DRAGAN ŠUKOVIĆ

-
  Imao si sve osobine koje čine čovjeka velikim: dobrotu, poštenje,  posvećenost porodici. S ljubavlju i poštovanjem čuvamo te od zaborava.      Ćerka Mira, zet Danilo, unuk Miloš i unuka Maša  Milović
Danas, 07. jula 2018. godine, navršava se dvije godine od iznenadne smrti našeg dragog  
Pomeni

DRAGANA Marijanovog ŠUKOVIĆA

1939 - 2016
  Prolaze godine, a mi nikako da se pomirimo sa istinom da si nas zauvijek napustio. Istina je teška, tuga i bol veliki, a riječi malo da opišemo koliko nam nedostaješ. Sudbina je bila jača od naših želja da uživaš sa nama u svom domu. I danas, kao i onoga dana ista tuga, bol i suze. Uvijek će nam nedostajati tvoja ljubav, toplina i sigurnost.  Za sve što je bilo, za sve što će doći, nedostaješ nam vječno! Tvoji: supruga Veselinka, sinovi Miloš i Milan, kćerke Mira i Milena, snaha Olja, unučad Miljana, Milica, Miloš i Maša.
12. april 2018. godine
Pomeni

DRAGAN ŠUKOVIĆ

1939 - 2016
Sa puno ljubavi, tuge i bola sjećanje na Tvoj rođendan.                                                     TVOJI NAJMILIJI
Dvanaest mjeseci je od smrti našeg dragog oca, tasta i đeda    
Pomeni

DRAGANA ŠUKOVIĆA

1939 - 2016
  Ostavio si neizbrisiv trag u našim srcima i uspomene koje ne blijede. Nedostaješ nam svakog dana, a posebno danas... Kćerka Mira, zet Danilo, unuk Miloš i unuka Maša Milović.  
Obavještavamo rodbinu, kumove, prijatelje da je dana 7.7.2016. u 77. godini iznenada preminuo naš dragi
Umrlice

DRAGAN Marjana ŠUKOVIĆ

1939 - 2016
  Saučešće primamo u gradskoj kapeli Čepurci dana 8. jula od 10 do 15 časova i dana 9. jula od 10 do 15 časova, kada će se obaviti sahrana na gradskom groblju Čepurci. Kuća žalosti Ul. Blaža Jovanovića br. 29 Podgorica. OŽALOŠĆENI: supruga VESELINKA, sinovi MILOŠ i MILAN, kćerke MIRA i MILENA, brat SLOBODAN, sestra MILA, snahe OLIVERA i VERA, bratanići i bratanične, sestrići i sestrične, unučad i ostala mnogobrojna rodbina.