restoran podgoricawine tours montenegro
E.g., 2019-02-23
E.g., 2019-02-23

MIJAT - MIĆKO Mirkov KRŠIKAPA

1934 - 27.11.2015

Navršava se godina dana od kako nijesi među nama, a prazninu u našim srcima vrijeme ne može da izbriše. Dok budemo živi, živjećeš i ti u nama, ponosni što smo te takvog imali, tužni što smo te izgubili.  Ostavio si nam u amanet najljepše ljudske osobine, trudićemo se da ih prenesemo na naše potomke, da i oni, s ponosom, kroz vjekove, nose slavno ime Kršikapa.
Nek tvoja divna, plemenita duša nađe vječni mir i spokoj i neka te anđeli čuvaju.
S ljubavlju i poštovanjem: supruga Mara, sestre Radojka i Senka, sinovi Joko i Milovan i ćerka Marina, sa porodicama.

Pošaljite POSLJEDNJI POZDRAV

Vezane čitulje

Pomeni

MIJAT - MIĆKO Mirkov KRŠIKAPA

1934 - 2015
Dragi moj tajo, Mnogo mi nedostaješ.. Nedostaje mi Tvoja dobrota, Tvoja plemenitost, Tvoje prisustvo, Tvoj osmjeh, Tvoja ljubav.. Sve mi nedostaje.. Ali naučila sam da moram dalje bez Tebe. Ti si me naučio. Naučio si me da budem dostojanstvena, da Te ne brukam suzama; da kad me boli najviše, ponosno podignem glavu; da volim i one koji me ne vole; da pomognem uvijek svima, a da ne tražim u tome korist. Naučio si me da volim bez granica, da kidam i grizem za druge; naučio si me i kako da držim olovku nekada davno na podini u Javorcima. Svemu si me naučio. I kako da prepoznam loše ljude i kako da ne uzvratim na zlo koje oni čine. Posebno Ti hvala na tome... Jer, lako je biti gad i nesoj, a čovjek nije. Hvala Ti što si me i tome naučio. Hvala za Tvoju bezrezervnu podršku  i ljubav, bio si i ostao najbolji otac na svijetu. Hvala Ti tassune moj lijepi, jednoga dana ćemo se ponovo sresti, na nekom boljem i pravednijem mjestu, kada i moje srce stane. Tvoja Marina  
Dana 27. novembra 2015. godine, u 82. godini života, umro je naš dragi  
Umrlice

MIJAT - MIĆKO Mirkov KRŠIKAPA

1934 - 2015
    Saučešće primamo u porodičnoj kući u Barama 27. i 28. novembra do 14 časova, kada će se obaviti sahrana na groblju u Barama. OŽALOŠĆENI: supruga MARA, kćerka MARINA, sinovi MILOVAN i JOKO, sinovac MIRKO, sestre SENKA i RADOJKA, snahe DRAGICA i ZORICA, unučad, sestrići i sestrične i ostala rodbina KRŠIKAPA i BIJELIĆ.