Poslednje sačuvane čitulje

TUŽNO SJEĆANJE

Prošla je godina dana od prerane smrti našeg dragog brata, sedam godina od smrti voljene majke i tridesetdevet godina od prerane smrti dragog oca

ČABARKAPA
PERIŠE ČABARKAPE
ČABARKAPA
NATALIJE ČABARKAPE
ČABARKAPA
RADOSAVA ČABARKAPE

Godine neumitno prolaze, a vi vječno ostajete u našim uspomenama.

PORODICA

Pomen, poslato: 19.08.2022.

Vezane čitulje

Umro je naš dragi brat, stric, ujak i đever

PERIŠA Radosavljev ČABARKAPA
PERIŠA Radosavljev ČABARKAPA

profesor matematike u penziji

1953. - 2021.

Po želji pokojnika, a u skladu sa novim epidemiološkim mjerama, sahrana će se obaviti na groblju kod Manastira Dobrilovina, Mojkovac, 21. avgusta u 14 časova, u užem krugu porodice.
Kuća žalosti: Branka Ćopića 22, Podgorica.

OŽALOŠĆENI: Brat DRAGAN, sestre: DRAGICA, CVIJETA i DARINKA, sestrići: BOJAN i DEJAN FILIPOVIĆ i NIKOLA i TOMO PEJANOVIĆ, bratanične VANJA i SANJA, snaha ZORICA i ostala rodbina

Umrlica, poslato: 20.08.2021.

Navršava se 40 tužnih dana od prerane smrti našeg dragog

PERIŠE ČABARKAPE
PERIŠE ČABARKAPE

profesora matematike u penziji

1953 - 2021

Teško je bilo ostati bez roditelja, ali mnogo više boli gubitak jedinog brata. Njegov plemeniti lik, toplinu duše i dobrotu čuvaćemo vječno u našim uspomenama.
Ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su nam pomagali u njegovom liječenju i njezi. Zahvaljujemo se ljekarima i medicinskim osoblju, a naročito zaposlenima Doma zdravlja Mojkovac i jedinici HMP Mojkovac.
Neizmjernu zahvalnost dugujemo komšijama iz Mojkovca koji su pomagali u njezi Periše, sestri Cvijeti i sestriću Bojanu, za sve vrijeme njegove teške bolesti, uz maksimalnu požrtvovanost i humani pristup. Takođe se najtoplije zahvaljujemo svima koji su prisustvovali sahrani, izrazili saučešće lično, putem telegrama, telefona ili na drugi način, objavili čitulje, te priložili cvijeće.
Izražavamo osobitu zahvalnost mještanima Dobrilovine, Bojanovim drugovima i sveštenstvu Manastira Dobrilovina, na dostojanstvenom činu sahrane, na svetom mjestu koje je sam odabrao.
Po želji pokojnika, a i u skladu sa složenom epidemiološkom situacijom, umjesto šireg pomena, uža porodica će u subotu 25. septembra u 11 časova, posjetiti njegov grob kod Manastira Dobrilovina, Mojkovac.

Brat DRAGAN ČABARKAPA sa porodicom

Pomen, poslato: 24.09.2021.

Poslednji pozdrav našem razrednom starješini

PERIŠI ČABARKAPI
PERIŠI ČABARKAPI

Ostaćete nam upamćeni kao čovjek koji je puno uradio za nas, za sve godine koliko ste nam bili razredni starješina. Imali smo u Vama prijatelja u srednjoškolskim danima, a i kasnije. Nadali smo se da ćemo zajedno obilježiti još puno godina mature.
Počivaj u miru, dobri čovječe.

Odjeljenje IV-7, generacija maturanata 2007/2008 učenici: ALEKSANDAR GUBERINIĆ, GORDANA DAKIĆ, MILOŠ DAKOVIĆ, MILAN DRAKIĆ, BRANKO ĐUROVIĆ,DRAGANA JANKOVIĆ, ZORICA KOKOVIĆ, MARINKO LAĐIĆ, MILOŠ LALIČIĆ, MLADEN LAKOVIĆ, MIJAJLO MEDENICA, DALIBOR MILIČKOVIĆ, ŽARKO PAPIĆ, MILOŠ PIPEROVIĆ, OGNJEN POPOVIĆ, RADOJE SEKULIĆ i TODOR TOMAŠEVIĆ

Pomen, poslato: 25.08.2021.

Poslednji pozdrav

PERIŠA Radosavljev ČABARKAPA
profesoru PERIŠI ČABARKAPI

Iskreno saučešće porodici, neka mu je vječna pamjat u carstvo nebesko. Slava mu.

Učenik generacija 96/97

Posljednji pozdrav, poslato: 20.08.2021.Send this to a friend