Poslednje sačuvane čitulje
Poštovani korisnici, obavještavamo vas da je portal umrli.me prešao na novi režim rada i uveo naplatu objava (informacija o smrti, posljednjih pozdrava i pomena).

Saznaj više
Prepoznali ste nas po kvalitetu, brzini i dostupnosti, te želimo da, ulažući u nove resurse i servise, nastavimo da budemo mjesto gdje ćete na jednostavan način, brzo i pravovremeno dobiti sve informacije o preminulim osobama u Crnoj Gori.

Informaciju o smrti, posljednji pozdrav ili pomen od sada možete dati na nekoliko načina:

1) preko pogrebnih preduzeća
2) slanjem informacija (teksta i fotografije) na mail kontakt@umrli.me.

Nakon prijema operater vam šalje instrukcije za plaćanje, a plaćanje možete obaviti u bilo kojoj banci ili pošti.

Važeći cjenovnik usluga možete pogledati na linku.
Za sve informacije dostupni smo na broj telefona +382 67 000 877 ili putem mail-a kontakt@umrli.me

S poštovanjem,
redakcija umrli.me
prethodna 24h

6. jula navršavaju se četri godine od tragične saobraćajne nesreće, četri godine bola od kad vaše plave oči nijesu sa nama

ĐORĐIJE I VUK MAŠNIĆ
ĐORĐIJE Stojana MAŠNIĆ

1960-2018.

ĐORĐIJE I VUK MAŠNIĆ
VUK Đorđija MAŠNIĆ

1990-2018.

Plave oči sanjate već četvrtu godinu, svako je bolno jutro kad plavih očiju nije, minuli dani vedri u zvonki vaš osmijeh staju, bezbrojne uspomene potrebnu snagu daju. Neka vas čuva blagosloveni Bog onako kako ste vi nas voljeli i bili tu uvijek za nas, da nam podari mnogo djece produžetak dobrote, koju ste vi svakom stopom na zemlji zaslužili u carstvu nebeskom. Slava ti oče Đorđije i brate Vule, živite kroz nas, porodica je jedina stvar za koju je vrijedno boriti se do kraja. Od vas počinje i sve završava dobrotom.

supruga i majka BILJA, ćerka i sestra JELENA, sinovi i braća NEĐELJKO i ALEKSA

poslato: 7:00

prethodni period

Dana 04.07.2022. godine navršavaju se tri godine od kad nas je zauvijek napustila naša draga

MILENIJA Vujadina VUJADINOVIĆ
MILENIJA Vujadina VUJADINOVIĆ

Tri godine su prošle od kad nijesi sa nama, ali ni jedan dan u njima nije prošao da te se nijesmo sjetili i pomenuli. Sjećamo se sa ponosom mnoštva lijepih trenutaka koje si nam priredila. Trudimo se da potisnemo i zaboravljamo one teške i bolne događaje kojih si u svom životu imala i previše. Radost na tvom licu kada bi na kućnom pragu ugledala svoju djecu i unučad je nešto što je nezaboravno. Tvoji unuci često pregledaju slike sa svojom bakom i prisjećaju se tvojih riječi. Nadamo se da ih ti sa nekog ljepšeg mjesta posmatraš i raduješ se njihovom odrastanju i uspjesima. Nezaboravno hvala na bezgraničnoj ljubavi, brizi, pažnji i podršci.

Tvoji: ćerka BRANKA, sin RADOJE, zet MILUTIN, snaha BRANKA, unučad VASILIJE, MILOŠ, BOJAN, JANA i FILIP.

poslato: 03.07.2022.

Pola godine od smrti našeg voljenog

 Đorđija Đoše Golovića
ĐORĐIJA ĐOŠE GOLOVIĆA

Đole,
dok ti ovo pišem ruka mi podrhtava, a u grudima steže. Jako je teško ovako ti se obraćati, jer nema riječi kojima se mogu opisati bol i tuga za tobom. Tvojim odlaskom ostali smo uskraćeni za oslonac, podršku i ljubav koju si nam nesebično davao. Kako vrijeme prolazi praznina postaje sve veća i bolnija. Neka tvoja plemenita duša počiva u miru, a mi ćemo žalit za tobom dok smo živi. Živjećeš vječno u našim srcima.

Tvoji: sin MIMO, supruga ILINKA

poslato: 02.07.2022.

Loading new posts...
No more posts