Poslednje sačuvane čitulje
Poštovani korisnici, obavještavamo vas da je portal umrli.me prešao na novi režim rada i uveo naplatu objava (informacija o smrti, posljednjih pozdrava i pomena).

Saznaj više
Prepoznali ste nas po kvalitetu, brzini i dostupnosti, te želimo da, ulažući u nove resurse i servise, nastavimo da budemo mjesto gdje ćete na jednostavan način, brzo i pravovremeno dobiti sve informacije o preminulim osobama u Crnoj Gori.

Informaciju o smrti, posljednji pozdrav ili pomen od sada možete dati na nekoliko načina:

1) preko pogrebnih preduzeća
2) slanjem informacija (teksta i fotografije) na mail [email protected]

Nakon prijema operater vam šalje instrukcije za plaćanje, a plaćanje možete obaviti u bilo kojoj banci ili pošti.

Važeći cjenovnik usluga možete pogledati na linku.
Za sve informacije dostupni smo na broj telefona +382 67 000 877 ili putem mail-a [email protected]

S poštovanjem,
redakcija umrli.me
prethodni period

Četrdeset dana je od smrti naše voljene

 ZORKA Vladova ČAĐENOVIĆ
ZORKE Vladove ČAĐENOVIĆ

rođene Knežević

Cijeli svoj životni put prošla je ostavljajući za sobom samo dobrotu, toplinu i ljubav. Svojom blagom i čistom dušom melemila je i milovala sve svoje voljene. Brižno i nježno bdjela je cijelog svog života nad svojom porodicom. Ponosni smo na časnost njenog življenja i neizmjerno zahvalni za sve što nam je u životu pružila. Ostaju najljepša sjećanja koja izmame suzu u oku. Beskrajno nam nedostaje. Obavještavamo da ćemo u subotu, 15. februara 2020. godine u 10 časova u Brskutu posjetiti njen grob i održati četrdesetodnevni pomen. 

PORODICA

poslato: 14.02.2020.

Pomen našem dragom ocu

Petrov Lazu

Ostavio nas je dobar čovjek, široke duše i velikog srca u kojem je bilo mjesta za sve ljude ovog svijeta. Ne može se riječima opisati naš gubitak, bol i tuga povodom njegove smrti. Nikada nećemo zaboraviti taj stršan dan kada se ugasila svjetlost u njegovim očima i kada je njegovo srce prestalo da kuca. Iz srca teku naše suze, peče bol i plače duša.Neka mu je laka crna zemlja i vječni pokoj u carstvu nebeskom. Zauvek ćeš biti u našim srcima..

Tvoja neutješna djeca..

poslato: 02.02.2020.