Poslednje sačuvane čitulje
Poštovani korisnici, obavještavamo vas da je portal umrli.me prešao na novi režim rada i uveo naplatu objava (informacija o smrti, posljednjih pozdrava i pomena).

Saznaj više
Prepoznali ste nas po kvalitetu, brzini i dostupnosti, te želimo da, ulažući u nove resurse i servise, nastavimo da budemo mjesto gdje ćete na jednostavan način, brzo i pravovremeno dobiti sve informacije o preminulim osobama u Crnoj Gori.

Informaciju o smrti, posljednji pozdrav ili pomen od sada možete dati na nekoliko načina:

1) preko pogrebnih preduzeća
2) slanjem informacija (teksta i fotografije) na mail kontakt@umrli.me.

Nakon prijema operater vam šalje instrukcije za plaćanje, a plaćanje možete obaviti u bilo kojoj banci ili pošti.

Važeći cjenovnik usluga možete pogledati na linku.
Za sve informacije dostupni smo na broj telefona +382 67 000 877 ili putem mail-a kontakt@umrli.me

S poštovanjem,
redakcija umrli.me
prethodna 24h

ТУЖНО СЈЕЋАЊЕ

 NADA ĐUKANOVIĆ
НАДА ЂУКАНОВИЋ

18.05.2013.- 18.05.2022.

Била си и остаћеш заувијек наш понос и највећа љубав.
У тузи и болу који су у сваком трену неодвојиви од нашег бића, бескрајно срећни дани живота са тобом су нам неисцрпна снага да непоколебљиво истрајемо на путу, којим си жељела да безусловно корачамо.

Воле те: БОРО, ЖЕЉКО и САШКА

poslato: 6:58

prethodni period

Na današnji dan, prije deset dugih godina, Vječnost je požurila osiromašiti naše živote i ukrasti nam našeg voljenog dječaka pod imenom

LJUBIŠA
LJUBIŠA

Deset godina kasnije, uspomena na tebe nastavlja da nam podjednakim intenzitetom razdire prsa i kvasi obraze. Plemenitog, velikodušnog i nesebičnog, sa širokim osmjehom na licu i blagim, razoružavajućim pogledom punim topline i ljubavi; oduvijek te je bilo lako voljeti. U tvome društvu život je bio jednostavan, bezbrižan i zabavan, tačno onakav kakav treba biti. Nedostaješ nam, Čarli, naš bezuslovno voljeni, nikada prežaljeni anđele. Srećni su i blagosloveni oni u čije si živote zakoračio, a još srećniji i blagosloveniji mi koji te sa ponosom u srcima porodicom zovemo.

Vole te zauvijek tvoja sestra ANĐELA i tetka JELENA

poslato: 17.05.2022.

Navršava se godina dana od smrti naše drage

STANKE Milove BUŠKOVIĆ
STANKE Milove BUŠKOVIĆ

rođene Radinović

Ne postoji vrijeme koje može da te odalji od nas. Nedostaješ nam. Tvoj blagorodni osmijeh, nježan zagrljaj, pažnja, dobrota,odsjaj sreće kad nas ugledaš, riječi podrške, savjeti, oslonac… Da nas sve okupiš I čujemo ono tvoje ”ima li me srećnije”.
Tvoj dragi lik živjeće vječno u nama, nosićemo te u srcu, u našim sjećanjima, kroz najljepše uspomene koje si nam ostavila u nasljedje.
Neka tvoja plemenita duša počiva u carstvom nebeskom, jer si to zaslužila časnim životom na zemlji, u rodu i domu.
15. maja porodica će posjetiti tvoju vječnu kuću.

TVOJA PORODICA

poslato: 14.05.2022.

Prije šest mjeseci je otišao moj anđeo, moja majka

JOŠA-BEKA PEJOVIĆ
JOŠA-BEKA PEJOVIĆ

Otišla je zorom, tiho, baš kao što je i živjela. Život se ne priča, on se živi, ti i ja smo živjele jedna za drugu, kasnije za moju djecu koju si voljela neizmjerno. Tvoje srce koje je kucalo samo za nas nije stalo u ovih šest mjeseci, nosimo ga u našim srcima i čuvamo ga dok je nas. Najdraža uspomeno naših života, neka ti naše vrele suze ne remete mir koji si zaslužila. Sve što je dobro u nama dugujemo tebi, to je tvoja zasluga ANĐELE naš!
Boli nedostajanje, iščekivanje... Govorila si da se tvoje bogatstvo mjeri ručicama tvojih unuka oko tvoga vrata. Za sve što si uradila za nas neizmjerno smo ti zahvalni. Bilo je puno odricanja, borbe, uspona, padova, a iz svega si izlazila kao heroj.
Rekoše, žena koja je majka je kraljica, a koja je i majka i otac je boginja. VOLIMO TE BOGINJO NAŠA!

Tvoji JELICA, MILICA, MARIJA, MINA i MOMO

poslato: 14.05.2022.

Navršava se godina dana od preranog odlaska u vječnost našeg voljenog

RANKO VUŠOVIĆ
RANKA Petrovog VUŠOVIĆA

Tvoj častan i dostojanstven životni put, ispunjen najvišim vrlinama-ljudskošću, dobrotom i gospodstvenošću, jeste i biće naše trajno nadahnuće i razlog za ponos što smo te imali, poštovali i iznad svega voljeli najuzvišenijom ljubavlju.
Učinićemo da sve što te krasilo i sijalo kao sunce prenesemo na tvoja dva predivna unuka, koji će s ponosom moći da kažu čiji su i od koga su i po ocu i po majci.
U subotu, 14. maja u 11 sati posjetićemo Rankovu vječnu kuću u kojoj počiva sa svojim znamenitim precima i zaliti je suzama.

Tvoji: supruga MIKICA, ćerka ITANA, unuci JAKOV i BODIN i zet VUKALE VUKOTIĆ

poslato: 14.05.2022.

Loading new posts...
No more posts