Poslednje sačuvane čitulje

Dana 28.06.2020. u 06:30 časova u 74-oj godini života preminuo je poslije duge i teške bolesti naš dragi

 MIJOMIR – MIJO Krstov ĐURKOVIĆ
MIJOMIR - MIJO Krstov ĐURKOVIĆ

28.06.2020.

Zbog novonastale situacije (covid-19), sahrana je obavljena u užem krugu porodice dana 28.06.2020. godine u 16 časova na mjesnom groblju Somina-Banjani. Kuća žalosti: ul. Relejska br. 80, Nikšić.

OŽALOŠĆENI: supruga DRAGICA, sinovi SLOBO, SAŠA i NEŠO, kćerka SEKA, brat od strica VOJISLAV, snahe DANICA, LJEPOSAVA,  JOVANKA, SNEŽANA, VENKA i SNEŽANA, bratanići, bratanićne, sestrići, sestrične, unučad i ostala mnogobrojna rodbina

Umrlica, poslato: 28.06.2020.

Vaše informacije

Informacije za čitulju

ili odustanite

Vezane čitulje

Danas je 40 dana od smrti našeg voljenog supruga, oca, đeda i svekra

MIJOMIRA-MIJA Krstovog ĐURKOVIĆA
MIJOMIRA-MIJA Krstovog ĐURKOVIĆA

Dani nam nijesu mjera za tugu, mjerimo je sjećanjima na njegov veliki život, na svaku njegovu riječ, jer vrijeme je samo probudilo prazninu i našu neizmjernu bol.
Žao nam je što tugu ovog dana nećemo podijeliti sa prijateljima, kumovima i porodicom, onako kako bi to Mijo sigurno želio. Zato čuvajte sjećanje na njega do prve prilike kada ćemo se zajedno okupiti u njegovu čast i ljubav.
Na groblju u Somini ćemo obilježiti četrdesnicu u krugu najuže porodice.
Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su putem telegrama, telefona i poruka izjavili saučešće, a nijesu bili u prilici da se poklone našem Miju, zbog novonastale situacije (Kovid 19).
Takođe, zahvaljujemo se medicinskom osoblju bolnice Nikšić, bolnice Brezovik i bolnice Kodre, koji su dali sve od sebe da mu pomognu tokom teške i duge bolesti.

OŽALOŠĆENA PORODICA

Pomen, poslato: 02.08.2020.Send this to a friend