Poslednje sačuvane čitulje

Dragi tata, voljeni suprug i nježni đedo

MOMIR Veljka VOJINOVIĆ
MOMIR Veljka VOJINOVIĆ

Godinu dana je prošlo i još uvijek djeluje nestvarno - kao da ćeš svakog trenutka ući kroz vrata, punog kofera poklona i nikad dovoljnih zagrljaja. Dan kada si nam rekao da je ovo tvoj poslednji brod i zaista jeste ali je trebao da bude početak našeg neprekidnog druženja, prepričavanja doživljaja i planiranja novih avantura, nego nam se nije dalo. Ostaje bol za neostvarenim željama i dugim razgovorima ali ostaju zauvijek i najljepša sjećanja, bezuslovne ljubavi i tvoj trag u svima nama.
Podsjetnik da je naš divni tata prije godinu dana zauvijek otplovio nebeskim brodom i mi mu želimo vječno mirno more.
Tvoje prvo dijete ljubavi Nada, ponos i snaga sin Veljko, najmlađe radosti Jelena i Jovana, tvoje sjajno sunce unuka Nora i voljena žena - srodna duša Snežana.

Samo uža familija će 20.01.2022 izaći i odati počast na mjesto vječnog počinka Momira Vojinovića.

Pomen, poslato: 19.01.2022.

Vezane čitulje

Dana 20.01.2021. godine, posle kraće i teške bolesti u Istambulu-Turska umro je u 65. godini života naš dragi suprug, otac, đed i brat

MOMIR Veljka VOJINOVIĆ
MOMIR Veljka VOJINOVIĆ

20.01.2021.

Zbog novonastale situacije, sahrana će se obaviti u krugu porodice dana 22.01.2021. godine u 13 časova, na gradskom groblju Gvozden brijeg u Baru.  

OŽALOŠĆENI: supruga SNEŽANA, sin VELJKO, kćerke JOVANA, JELENA i NADA, unuka NORA, brat MILOŠ, sestre MILKA i MILA sa porodicama.

Umrlica, poslato: 20.01.2021.Send this to a friend