Poslednje sačuvane čitulje

U subotu 10. oktobra navršava se godina od smrti našeg dragog

NOVAK Krstov VULEVIĆ
NOVAKA Krstovog VULEVIĆA

Uspomene na tebe i na tvoj častan život s velikom ljubavlju i ponosom čuvaćemo vječno.
Počivaj u miru, dragi moj tata.
Tog dana shodno preporukama NKT-a u 10 časova na groblju Cijevna, uža porodica posjetiće tvoju vječnu kuću.  

TVOJI NAJMILIJI

Pomen, poslato: 08.10.2020.

Vezane čitulje

Dana 11.10.2019. preminuo je u 83. godini života naš voljeni

 NOVAK Krstov VULEVIĆ
NOVAK Krstov VULEVIĆ

iz Ljajkovića

11.10.2019.

Saučešće primamo u kapeli Mahala dana 12.10. od 9 do 21 čas i 13.10. od 9 do 13 kada će se obaviti sahrana na seoskom groblju Srpska Zeta. Po želji porodice cvijeće se ne prilaže.

OŽALOŠĆENI: kćerka MAJA, unuci MARKO I MILOŠ, brat BRANKO-GALJO, sestra MILEVA, bratanići MILAN, NEĐO, SLOBODAN, DRAGAN i ZORAN, brataničine RADMILA, DRAGICA i SLOBODANKA, brat od strica RADOVAN, sestra od strica VASA, snahe SLAVKA i VINKA, zet DEJAN MARKOVIĆ, sestrići, sestričine I ostala rodbina.

Umrlica, poslato: 11.10.2019.

Voljeni naš prođe 6 mjeseci

NOVAK Krstov VULEVIĆ
NOVAK Krstov VULEVIĆ

Postoji ljubav koju smrt ne prekida i tuga koju vrijeme ne liječi. Vječnost nije dovoljna da zaboravimo tvoju dobrotu i veliko srce. Počivaj u miru kako si i zaslužio.

Zauvijek tvoji: MAJA, MARKO, MILOŠ i DEJO.

Pomen, poslato: 12.04.2020.

Četrdeset je dana od smrti

NOVAKA Krsta VULEVIĆA
NOVAKA Krsta VULEVIĆA

iz Ljajkovića

11.10.2019.

Prodje 40 dana od kada me tata iznenada ostavi. Teško je bez tvog glasa, osmjeha, savjeta, zagrljaja…jako mi falis…ostaje mi samo da budem dostojanstvena u svom bolu i ponosna što si mi baš ti bio otac, voljeni moj. Ovim putem želim da se još jednom zahvalim svima koji nam na sve načine uputiše riječi utjehe. Posebnu zahvalnost dugujem mojoj braći, a tvojim bratanićima na ljubavi I požrtvovanju koje su ti nesebično pružali cijelog života, a posebno poslednjih nekoliko dana. Mi, tvoji najbliži obavještavamo rodbinu, kumove, komšije i prijatelje da ćemo u nedjelju 17.11.2019. godine u 10 časova posjetiti tvoju vječnu kuću i održati četrdesetodnevni pomen na groblju Srpska - Cijevna.

Pomen, poslato: 16.11.2019.

Četrdeset je dana od smrti

NOVAKA Krsta VULEVIĆA
NOVAKA Krsta VULEVIĆA

iz Ljajkovića

11.10.2019.

Prodje 40 dana od kada me tata iznenada ostavi. Teško je bez tvog glasa, osmjeha, savjeta, zagrljaja…jako mi falis…ostaje mi samo da budem dostojanstvena u svom bolu i ponosna što si mi baš ti bio otac, voljeni moj. Ovim putem želim da se još jednom zahvalim svima koji nam na sve načine uputiše riječi utjehe. Posebnu zahvalnost dugujem mojoj braći, a tvojim bratanićima na ljubavi I požrtvovanju koje su ti nesebično pružali cijelog života, a posebno poslednjih nekoliko dana. Mi, tvoji najbliži obavještavamo rodbinu, kumove, komšije i prijatelje da ćemo u nedjelju 17.11.2019. godine u 10 časova posjetiti tvoju vječnu kuću i održati četrdesetodnevni pomen na groblju Srpska -Cijevna.

Pomen, poslato: 15.11.2019.Send this to a friend