Poslednje sačuvane čitulje

Umro je

RADOJE Božov RADENOVIĆ
RADOJE Božov RADENOVIĆ

dipl.el.ing.

1949. - 2023.

Saučešće primamo dana 24.05.2023. godine od 11 do 15 časova i dana 25.05.2023. godine od 10 do 14 časova na gradskom groblju Čepurci, gdje će se i obaviti sahrana.
Kuća žalosti: Đoka Miraševića br. 21, Podgorica.

OŽALOŠĆENI: supruga VERA, kći ANA, sinovi IGOR i IVAN, braća MIHAILO-MIŠO i MLADEN, sestre MILA, MILOJKA-NANA i SUZANA, unučad ĐINA, LARA, ANĐA i MLAĐAN, snahe JELENA, SLAVKA-MIRA i NATALIJA, sinovci, sinovice, sestrići, sestrične i ostala mnogobrojna rodbina.

Umrlica, poslato: 25.05.2023.

Vezane čitulje

Godina dana je od smrti našeg

RADOJE Božov RADENOVIĆ
RADOJA Božova RADENOVIĆA

dipl.el.ing.

1949 - 2023

Rašo, tvoj fizički nestanak ne znači potpuni gubitak, jer će tvoj lik trajati dok traju sjećanja i uspomene.
Preselio si se u vječnost pošto voljeni traju, ne umiru. Teška je godina prošla bez tebe, iako te nema, stalno si sa nama.
Tugujemo za tobom, tvojom veličinom, tvojom jednostavnošću, tvojim jedinstvenim humorom, tvojom podignutom obrvom, tvojim osmjehom, tvojom riječju, tvojim tebi svojstvenim manirima čovjeka omiljena u porodici, među drugovima, prijateljima.
Tugujemo neprekidno, ali sa ponosom.
Činio si čast porodici iz koje si poticao, svuda gdje si se kretao, boravio, radio. Za sve što si učinio ne postoji cijena, ne može se kupiti, još manje prodati.
Ostajemo ti, Rašo ponosu naš, dvostruko zahvalni-za činjenje i za primjer.
Počivaj u miru.
Neka ti je vječna SLAVA i HVALA!

U subotu, 18. maja u 9h, posjetićemo njegovu novu vječnu kuću, okititi je cvijećem, orositi suzama, na gradskom groblju Čepurci.

ZAHVALNA PORODICA

Pomen, poslato: 17.05.2024.Send this to a friend