Poslednje sačuvane čitulje

Navršava se četrdeset dana od kad nas je napustio

RATKO Đurov VUKŠIĆ
RATKO Đurov VUKŠIĆ

Otišao si dostojanstveno baš onako kako si živio i želio. Mi znamo da Bog uzima najbolje, to nam je pokazao kad je uzeo one kod kojih si sad i ti. Bio si umoran... preumoran, toga smo svjesni, iako nam to nikad nijesi rekao ni pokazao, nego si se nosio sa svim kao da ti nije ništa. Nikad nas nijesi opteretio i dozvolio da te vidimo pognute glave, a imao si ogroman razlog za to. Bio si toliko jak da si nam svima davao vjetar u leđa, da ne klonemo i padnemo, nego da idemo dalje uspravne glave nikog da ne opteretimo. Prošlo je malo vremena, a mnogo nam nedostaješ. Mi dobro znamo kako je kad nam odlaze voljeni. Naučili smo to! Svo troje ste lako otišli sa ovog svijeta, što govori koliko ste bili dobre i čiste duše. Ponosni smo na vas i što smo vaši! Pamtićemo svaki trenutak proveden sa tobom, to je bila privilegija, a bilo ih je dosta. Trudit ćemo se da svaku tvoju riječ i želju pretvorimo u realnost, jer si ti to zaslužio. Hvala ti za sve!
Zahvaljujemo se svim prijateljima, rođacima, kumovima, posebno bratstvu Vukšić, što u ovim teškim danima nijesu nas ostavili same. Isto tako hvala svima koji nijesu bili u mogućnosti da dođu ili su kasnije saznali poslaše telegram ili putem poziva izjaviše nam saučešće.
26.11.2022. godine mi, tvoja porodica, ćemo posjetiti sada tvoju vječnu kuću ispred crkve Sv. Varvare u Sutvari.

Ćerka SANJA, unuk VUK, unuke ANDREA i MILICA, snaha MARIJA, praunuka IVA

Pomen, poslato: 25.11.2022.

Vezane čitulje

Дана 19.10.2022. у 78. години, послије краће болести, напустио нас је наш драги

RATKO Đurov VUKŠIĆ
РАТКО Ђуров ВУКШИЋ

19.10.2022.

Саучешће примамо у капели у Сутвари дана 19.10.2022. од 10 до 16 часова и дана 20.10.2022. од 10 до 15 часова, када ће се обавити сахрана на мјесном гробљу Сутвара.
Цвијеће се не прилаже.

ОЖАЛОШЋЕНИ: ћерка САЊА, сестра ОЛГА, унук ВУК, унуке МИЛИЦА и АНДРЕА, снаха МАРИЈА, сестрић ДУШКО, сестричне НЕВЕНКА и РАДМИЛА

Umrlica, poslato: 19.10.2022.

Poslednji pozdrav dragom

 Ratko Vukšić
RATKU VUKŠIĆU

Tvoje ranjeno srce bilo je veliko, Tvoja duša čista i plemenita. Počivaj u miru pored tvog jedinca sina i tvoje dobre supruge. Vječna vam slava i hvala na svemu dobri čovječe i iskreni prijatelju.

VUKAN i MARIJA

Posljednji pozdrav, poslato: 20.10.2022.Send this to a friend