Poslednje sačuvane čitulje

Dana 16.08.2022. navršava se godinu dana od kada nas je napustila

 SVETLANA KOPITOVIĆ
SVETLANA KOPITOVIĆ

16.08.2022.

I od kada smo ostali bez najiskrenijeg prijatelja, najvećeg oslonca,naše snage, i sto najviše boli, ostali smo bez majčinske ljubavi… Ne možemo da te dodirnemo i vidimo, ali svaki dan kroz sjećanja, priče i odluke, ti si tu sa nama. Nadamo se da si u nebeskom carstvu našla vječnu sreću koju zaslužujes. Volimo te i tako će biti dok postojimo.

TVOJI NAJMILIJI

Pomen, poslato: 16.08.2022.

Vezane čitulje

Obavještavamo vas sa neizmjernim bolom i tugom, da je 16.08.2021. preminula naša voljena

SVETLANA KOPITOVIĆ
SVETLANA KOPITOVIĆ

rođena Milatović

08.08.1955. - 16.08.2021.

Saučešće primamo u crkvi u Vukovcima u periodu od 12 do 14 časova, nakon čega će biti sahranjena na mjesnom groblju u Vukovcima.  

OŽALOŠĆENI: sin PETAR, ćerka KRISTINA, brat BOŽIDAR, svekrva LJEPOSAVA, zaove MILA i ANA, snahe JASNA i BOJANA, zet DUŠAN, unuke TEA, ANJA i KATJA i ostala mnogobrojna rodbina KOPITOVIĆ i MILATOVIĆ

Umrlica, poslato: 16.08.2021.

Prošlo je pola godine,

 SVETLANA KOPITOVIĆ
SVETLANA KOPITOVIĆ

Majko, od kad nisi pored nas i suvišne su riječi da opišu koliko nam nedostaješ u svim našim trenucima i srećnim i tužnim, i koliko smo bez tebe nepotpuni i usamljeni. Nema više majčinske bezuslovne ljubavi, brige, dobronamjernih savjeta, jer je sve to onog dana sa tobom otišlo. Nadamo se da si sa tatom na nekom drugom, boljem mjestu i da ste našli mir i spokoj koji zaslužujete. Naučili smo mnogo od vas, ali ne i kako bez vas. Mnogo nam nedostajete, volimo vas, ali učimo da živimo sa sjećanjima. Počivajte nam u miru.

TINA i PETAR sa porodicama

Pomen, poslato: 16.02.2022.

Draga

 SVETLANA KOPITOVIĆ
MAJKO

Počivaj u miru, nama ostaje da čuvamo sjećanja i tople uspomene na tebe. Nosimo te u srcu i mislima.

Tvoj ĐUKA (PETAR) s porodicom

Posljednji pozdrav, poslato: 16.08.2021.Send this to a friend