Poslednje sačuvane čitulje

U nedjelju, 27.11.2022. godine u 10h, na grdaskom groblju Zagorič, u porodičnom krugu, biće obavljen 40-to dnevni pomen od upokojenja našeg dragog

Veselin Mijatov Mujović
VESELINA Mijatova MUJOVIĆ

Vrijeme protiče, vrijeme čini svoje. Ne blaži tugu, ali povećava naš ponos što smo te imali. Kao suprug i otac ostavio si neizbrisiv trag i hvala ti što smo uz tebe živjeli spokojno, znajući da tvoja podrška ne može izostati, što smo dijelili najtopliji i najljepši porodični dom. O tebi kao bratu i prijatelju govorili su nam mnogi i te divne riječi koje si zaslužio su nam najsnažnija utjeha, motiv i obaveza da uzdignemo glavu i da činimo onako kako bi ti volio i kako bi dobar glas o tebi, kroz nas i dalje živio. Počivaj u miru, a mi ćemo pokušati da budemo dostojni ljubavi tvoje.

Ozalošćena porodica MUJOVIĆ

Pomen, poslato: 25.11.2022.

Vezane čitulje

Дана 23.10.2022. године послије краће и тешке болести, у 74. години живота, преминуо је наш драги

VESELIN Mijata MUJOVIĆ
ВЕСЕЛИН Мијата МУЈОВИЋ

Саучешће примамо на градском гробљу Загорич, дана 23.10.2022. године од 14 до 16 часова и дана 24.10.2022. године од 10 до 14 часова, када ће се на истом гробљу обавити сахрана.

ОЖАЛОШЋЕНИ: супруга МИРЈАНА, синови САША и ИГОР са породицама, браћа СВЕТОЗАР и ВУЧИНА са породицама, сестра ВУКИЦА са породицом и остала родбина МУЈОВИЋ

Umrlica, poslato: 23.10.2022.

Boli duša za tobom

 Veselin Mujović
VESELIN MUJOVIĆ

Ujo, boli duša za tobom. Srce boli i ne prihvata. Ne prihvata da te nema. Tebe, koji si nas uvijek sa osmijehom dočekivao. Koji si nam se radovao i ruke širio. Nestašluke naše opraštao.
Hvala ti za svu ljubav koju si nam pružio. Mi ćemo sa ponosom o tebi pričati i čuvati sjećanje na tebe.

Tvoji GORAN, DEJAN i SANJA

Posljednji pozdrav, poslato: 24.10.2022.Send this to a friend