Poslednje sačuvane čitulje
 VESNA KALUĐEROVIĆ
VESNA KALUĐEROVIĆ

Draga naša,
Već su dvije godine otkako te nema, bolne godine koje su produbile ionako veliku emocionalnu prazninu nastalu tvojim odlaskom. Svakoga dana sve smo više svjesni koga smo izgubili jer se čista srca možemo složiti da si odista bila veća od života i da društvo u kojem si živjela nije bilo doraslo prepoznavanju i adekvatnom vrednovanju tvojih mnogobrojnih kvaliteta. Ostaje nam da budemo ponosni što si oplemenila naše živote, kao uzor izuzetne nesebičnosti, saosjećajnosti, razumijevanja prema svima i svakome, obzirnosti, poštenja i marljivosti.

Tvoji najdraži: SELMAN, ILDA i DARIS

Pomen, poslato: 19.03.2023.

Vezane čitulje

Dana 19. marta 2021. preminula je

VESNA pok. Neđeljka KALUĐEROVIĆ

1963. - 2021.

Sahrana je obavljena 21.3. na groblju kod crkve Polaganje Rize Presvete Bogorodice u Bijeloj, u krugu uže porodice.

Umrlica, poslato: 21.03.2021.

VESNA KALUĐEROVIĆ
VESNA KALUĐEROVIĆ

19.03.2021. - 19.03.2023.

Draga mama, prošla je još jedna godina od kada smo se rastali, a ti meni svakim danom sve više nedostaješ.

Tvoj sin JASMIN, snaha MARIJA i unuka NORA

Pomen, poslato: 19.03.2023.

Najdraža naša

 VESNA KALUĐEROVIĆ
VESNA KALUĐEROVIĆ

Lišeni Tvog blagog pogleda punog razumijevanja, razdraganog glasa i toplih, dugih zagrljaja, ispratismo prvu, bolom najbremenitiju godinu. Štošta ostade neispričano, nedogledano, nedogrljeno i nedosanjano, ostavivši golemu rak-ranu i nepresušni okean sjete u našim bićima. Hvala Ti što si, svakim svojim damarom, živjela za druge, često ispred sebe i nauštrb svoga života. Ponosno ćemo pronositi Tvoje ime i pripovijedati o tvojoj hrabrosti, razboritosti i snazi karaktera, kojima smo svjedočili do posljednjeg časa. Od tada se tješimo da je Tvoj nekada žustar korak postao nježan let, najmekši i najdivniji odraz savršene kosmičke elegancije.

Zauvijek Tvoji: SELMAN, ILDA i DARIS

Pomen, poslato: 19.03.2022.

VESNA KALUĐEROVIĆ
VESNI KALUĐEROVIĆ

Najdraža naša,
Naša se srca nikako ne uspijevaju pomiriti sa tim da se navršilo 40 dana od tvog odlaska... Veliki je bol usljed svih zajedničkih trenutaka koje nismo mogli imati.

Tvoj pogled bilo je mekši od mjesečine, ruke nježnije od svile, glas prijatniji od proljetnog povjetarca, a prisustvo ugodnije od prvog sna. Tvoja duša, laganija od najfinijeg paperja, rijekama naših suza otplovila je do mnogo ljepšeg mjesta na kome ti je ugodnije nego što je to bilo na ovozemaljskom svijetu, nad kojim si se i duhovno i moralno izdizala i tokom života.

Tvoji najdraži
SELMAN, ILDA i DARIS

Pomen, poslato: 28.04.2021.

 VESNA KALUĐEROVIĆ
VESNA KALUĐEROVIĆ

(1963-2021)

Draga naša,

Ova tri srca će uvijek kucati za tebe! Bila si i ostala voljena i cijenjena od Tvog Igala do Ulcinja, ali i od Moskve pa sve do dalekog Vladivostoka. Podizala si djecu na noge, a njihovim roditeljima ulivala vjeru u oporavak i bolje sutra. Nama u amanet ostaje da, koračajući stazom koju si osvijetlila svojom humanošću i duhovnom čistotom, upotpunimo Tvoje djelo i misiju.

Tvoji najdraži: SELMAN, ILDA i DARIS

Posljednji pozdrav, poslato: 22.03.2021.



Send this to a friend