Poslednje sačuvane čitulje

Dana 28.maja 2023. godine navršava se četrdeset dana od kad nas je iznenada napustio naš voljeni sin, otac, bart i đede

ZORAN NIKOLIĆ
ZORAN NIKOLIĆ

kapetan duge plovidbe

Otišao si iz naših života prerano, onako pozitivan, pun vedrine i volje za životom. Nema riječi kojima se može opisati bol i tuga za tobom. Svaki dan počinje i završava se sa mislima na tebe i tvoj iznenadni odlazak na vječni počinak.
Ostaćeš da živiš vječno u našim srcima kroz najljepše uspomene koje će nas bolno podsjećati da nijesi više sa nama i bit ćemo ponosni što smo te takvog imali.
Počivaj u miru carstva nebeskog voljeni naš Zorane.

Obavještavamo rodbinu, prijatelje, poznanike i Zoranove drugove da ćemo u neđelju 28. maja 2023. godine u 10 časova održati četrdesetodnevni pomen na gradskom groblju u Škaljarima.

Porodica NIKOLIĆ

Pomen, poslato: 26.05.2023.

Vezane čitulje

Dana 22.04.2023. iznenada nas je napustio naš voljeni sin, otac, brat i đede

ZORAN NIKOLIĆ
ZORAN NIKOLIĆ

kapetan duge plovidbe

Saučešće se prima u kapeli u Škaljarima dana 22.04. od 14 do 18 časova i dana 23.04. od 10 do 16 časova kada će se obaviti sahrana na gradskom groblju u Škaljarima.

OŽALOŠĆENI: majka MILANKA-MILA, sin NIKOLA, ćerka IVA, sestra MIRJANA, zet MILO, unučad LARA i BOGDAN i ostala mnogobrojna rodbina NIKOLIĆ, JOVANOVIĆ i RADOVIĆ

Umrlica, poslato: 22.04.2023.

Dana 22. aprila 2024. godine navršava se godina dana od kada nas je iznenada napustio i preselio se u vječnost naš

ZORAN NIKOLIĆ
ZORAN NIKOLIĆ

Kapetan duge plovidbe

Voljeni naš Zorane, ovo je bila godina ispunjena tugom, bolom i nevjericom da je istina ovako surova i da ti nijesi više među nama. Bio si naša svjetlost, naša snaga i zaštita i naš ponos u svakom trenutku našeg života tvoje majke, djece, sestre i unučadi. Znao si koliko smo te voljeli, a koliko nam fališ to ne možeš znati i kolika je ostala praznina tvojim odlaskom. Beskrajno smo tužni i ranjeni zbog preranog rastanka sa tobom ali ćeš zato ostati da živiš u našim srcima, u našoj priči i u svemu što će doći, a mi nećemo moći da podijelimo sa tobom.
Počivaj u miru, voljeni naš Zorane.

Obavještavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da ćemo u neđelju 21. aprila 2024. godine u 10 časova održati godišnji pomen na gradskom groblju u Škaljarima.

Porodica NIKOLIĆ

Pomen, poslato: 18.04.2024.Send this to a friend