Poslednje sačuvane čitulje

Godina dana je od smrti naše voljene

ZORKA Vladova ČAĐENOVIĆ
ZORKE Vladove ČAĐENOVIĆ

rođene Knežević

Previše topline i ljubavi je sa tobom pošlo da bi vrijeme umanjilo tugu koju osjećamo. Svaki tvoj zemaljski korak bio je korak dobrote i plemenitosti. Bila si naš čvrsti temelj i melem za naše duše. Živimo sa ponosom na tvoj nemjerljivo častan život, ostajući zauvijek željni tvog toplog zagrljaja. Malo je reći da nam nedostaješ. Godišnji pomen ćemo obaviti u nedelju, 10.01.2021. u 10 časova, u krugu porodice. Umjesto tradicionalnog pomena daćemo prilog za izgradnju manastirskog konaka u Brskutu.

PORODICA

Pomen, poslato: 08.01.2021.

Vezane čitulje

Umrla je

 ZORKA Vladova ČAĐENOVIĆ
ZORKA Vladova ČAĐENOVIĆ

rođena Knežević

11.01.2020.

dana 11.01.2020. godine u 8 časova u 88-oj godini života. Saučešće primamo na groblju Čepurci 11.01. od 13 do 16 časova i dana 12.01.2020. godine od 9 do 12:30 časova, kada polazimo za Brskut gdje će se obaviti sahrana u 15 časova u porodičnoj grobnici.

OŽALOŠĆENI: suprug VLADIMIR-VLADO, kćerka BRANKA, sin RADISAV-RATKO, sestra DRAGICA, unuci MIHAILO, VLADIMIR, MARKO i IGOR, snahe MARIJA, MAJA, SONjA, LIDIJA, KOSA i OLGA, bratanići BAĆKO, VESKO, ŽELjKO, MIĆO i MLADEN, bratanične NEVENKA, NADA, SVETLANA, VERA i VESNA, đeveričić MILAN, đeverične DUŠANKA, GARA i MARINA, sestrići, sestrične, zaovičić, zaovična, i brojna rodbina ČAĐENOVIĆ, KNEŽEVIĆ i ujčevina ĐUKIĆ.

Umrlica, poslato: 11.01.2020.

Pola godine je od smrti naše voljene

ZORKE Vladove ČAĐENOVIĆ
ZORKE Vladove ČAĐENOVIĆ

rođene Knežević

Protekli dani i mjeseci potvrdili su koliko si nam u životu značili i kako je teško živjeti bez tvoje ogromne ljubavi i dobrote. Fali nam tvoja brižnost, nedostaje tvoj najtopliji zagrljaj, a ponajviše nedostaju tvoje najiskrenije suze radosnice sa kojima si se radovala svakoj našoj sreći kojoj si bezrezervno bila posvećena cijelog svog života. Volimo te beskrajno! Zbog novonastale situacije polugodišnji pomen ćemo obaviti u krugu porodice u subotu, 11.07.2020. godine u 10 časova na groblju u Brskutu.  

PORODICA

Pomen, poslato: 10.07.2020.

Četrdeset dana je od smrti naše voljene

ZORKA Vladova ČAĐENOVIĆ
ZORKE Vladove ČAĐENOVIĆ

rođene Knežević

Cijeli svoj životni put prošla je ostavljajući za sobom samo dobrotu, toplinu i ljubav. Svojom blagom i čistom dušom melemila je i milovala sve svoje voljene. Brižno i nježno bdjela je cijelog svog života nad svojom porodicom. Ponosni smo na časnost njenog življenja i neizmjerno zahvalni za sve što nam je u životu pružila. Ostaju najljepša sjećanja koja izmame suzu u oku. Beskrajno nam nedostaje. Obavještavamo da ćemo u subotu, 15. februara 2020. godine u 10 časova u Brskutu posjetiti njen grob i održati četrdesetodnevni pomen.  

PORODICA

Pomen, poslato: 14.02.2020.Send this to a friend